Wat kunt u doen?

Bent u ook tegen deze plannen? Tegen het vooruitzicht dat u jarenlang 25% meer OZB gaat betalen voor vernieling van groene natuur en beperkte effecten in het verkeer? Jarenlange noodgedwongen bezuinigingen op gemeentelijke voorzieningen en afzien van investeringen in andere delen van Woerden? Dat u met de auto eerst ergens heen moet rijden voor een natuurwandeling in plaats van in uw eigen wijk? Vraagt u zich af wat u kunt doen?

Er zijn genoeg dingen die u -samen met andere Woerdenaren- kunt doen, zoals:

➀ Letterlijke stelling in AD Kieswijzer die is voorgelegd aan alle politieke partijen.


Wie zijn wij?

Wij zijn een groep bezorgde inwoners van Woerden. Oorsponkelijk een dertigtal uit Molenvliet maar via aanmeldingen in korte tijd uitgegroeid naar honderden mensen die een open discussie willen op basis van goede feiten en afwegingen, en niet gestuurd door jarenlange emoties of verkiezingsretoriek. Met oog voor de belangen van geheel Woerden. We zijn geen ervaren actievoerders (willen we ook helemaal niet worden), en we zijn niet verbonden aan enige politieke partij.

Ons initiatief wordt gesteund door Stichting Het Groene Hart en Stichting De Groene Buffer. Wij dragen beide stichtingen een warm hart toe, en delen dezelfde doelstellingen: het beschermen van het unieke karakter van het Groene Hart en Woerden.

Kijk eens goed naar de onderstaande foto: wordt dit een museumstuk, of blijft het werkelijkheid? Lees zonodig nog eens het plan, de onderzoeksresultaten, en de standpunten door, en meld u aan.


Help ons dit plan tegen te houden en meld u bij ons aan zodat we tegengeluid kunnen geven aan de lokale politiek.

Ik ben ook tegen deze weg

U kunt ons ook een een email sturen of volg ons op Facebook of Twitter.